suscitatio

 

Reggeli gondolatok

Hajnal van. Kinyitod a szemed. Ébredezel..

Töltődik az " operációs rendszered ". S minden ami ezzel jár: betöltődnek a félbemaradt, megszakított " folyamatok ", az elvégzendő teendők listája áll össze benned, amit a mai napon le kell " futtatnod " , futnod..

Esetleg olyan dolgok várnak rád ma is, amikbe már a tegnap is " belefagytál " , mert hát ilyenek vagyunk; a mi " processzorunk " se tudja feldolgozni a zéróval való osztásokat ..

Ilyenkor jönnek a barátok s megnyomják a "reset" gombot: tesznek, mondanak valamit, ami kimozdít a holtpontról s újra látod értelmét a "futásnak" ...

Milyen jó lenne, ha a tegnapi fájásokat nem kéne tovább fájni, csak hát ezek rezidensen vannak bennünk, nem lehet csak úgy kitörölni a memóriából...

S ha fölállt az "operációs rendszer", akkor néhány folyamat fut a háttérben, amit nem tudatosítasz, de ott vannak, s ezt tudod is...

Mennyit hallunk ma vírusokról, férgekről, trójai falovakról s egyéb szerzetekről...

Minden rendszert fölkészítenek a védekezésre. Egyfajta immunrendszer... tűzfal...

Minden információ a tűzfalon át megy ki és jön be, már ha be van kapcsolva, merthogy kikapcsolhatjuk, de ez veszélyes, mert védtelenné tesz...

Ez a " tűzfal " szűr minden gondolatot s ha az ALKOTÓ " állította be, akkor rögtön jelez, ha " vírus "-gyanús gondolatok támadnak és ránk bízza a döntést, persze felhívja a figyelmet a lehetséges károkra, amit okozhatnak " vírusok ": magunk szeretése, pénzsóvárság, kérkedés, káromlás, hálátlanság, tisztátalanság, szeretet nélküliség, kegyetlenség, árulás, felfuvalkodás, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretése, stb

Vannak veszélyes anyagok, így vannak egészségre káros gondolatok is...

A " tűzfal "-hoz mellékelt "felhasználói dokumentáció "- ban az ALKOTÓ " nem hagy kétséget afelől, hogy kitől származnak ezek a " vírusok ".

Nagyon sokunkat fertőzött meg, sokféle " vírussal ", de hála Atyánknak, Ő ingyen s bérmentve (freeware) telepíti belénk a legfejlettebb " tűzfalat ", s ez a " tűzfal " nemcsak jelez, ha támadás éri rendszerünket, hanem át, meg átjárva megvizsgálja "állományainkat" egyenként s rákérdez, hogy írtsa-e ki a talált "vírusokat ", s nekünk csak engednünk kell..

A többit Ő végzi.

Sokszor annyira kötődünk egy-egy " állományhoz ", hogy nem engedjük törölni, mert néha csak a fertőzött állomány megsemmisítésével lehet a "vírus" --tól szabadulni..

Ilyenkor bajban vagyunk, de Atyánk sokféle módon meg tudja mutatni, hogy annak az " állománynak " törlődnie kell; első körben a "felhasználói dokumentáció"..

Milyen jó is ezt tudni, s akkor már nem görcsölünk, hogy mi, a saját kis eszközeinkkel írtsuk ki magunkból a fertőzéseket, mert erre képtelenek vagyunk, egyszerűen nem is tudjuk igazán, hogyan is működnek a " vírusok ".. Ő tudja, ez vigasztaló..

Vannak vakmerők, akik azt mondják, nekik nincs szükségük "tűzfalra" , mert bennük nincsenek "vírusok " . Ezek veszélyesek, mert épp azzal a "vírussal" vannak fertőzve, amelyik így eltompítja őket, s az ilyen rendszerekből nyugodtan fertőzhet tovább..

Mert egy "vírus" önmagában nem él, csak ha gazdatestre lel s termeltetni tudja magát vele, így szaporodik, terjed ..

Azért is kell "tűzfal" , mert ha nincs, akkor jószándékkal bár, de potenciálisan fertőzőek vagyunk. Kell tehát egy "tűzfal".

A legjobb kell.

S tudjuk Kitől lehet beszerezni..

Ingyenes. Online támogatás, és frissítés garantált..

Ez a "tűzfal" Jézus műve bennünk, Ő maga ez a Tűzfal..

S amikor azt mondja , hogy: "álljatok ellene az ördögnek, és elfut tőletek", akkor nem azért fut el, mert minket nem tud "feltörni", hanem mert Jézus Tűzfalát nem bírja átlépni..

Ezért akkor vagyok biztonságban, ha Jézus védelmében vagyok ..

Ezt nem kell magyarázni, Atyánk komoly "dokumentációt" mellékelt RÓLA, csak olvasni kell, s hagyni, hogy Hozzá vigyen.

 

Azt kívánom, hogy ne halasszuk: kérjük már ma hogy "telepedjen" belénk ez a Tűzfal..

Miárt érnénk be kevesebbel, silány utánzatokkal, amik semmiféle védelmet nem jelentenek?

1, Apostolok Cselekedetei 20:24:

De semmivel sem gondolok, még az én életem sem drága nékem, csakhogy elvégezhessem az én futásomat örömmel, és azt a szolgálatot, melyet vettem az Úr Jézustól, hogy bizonyságot tegyek az Isten kegyelmének evangyéliomáról.

2, 2Tim3,2-3 Mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok, Szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértékletlenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői. Árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői.

3, 1 Ján. 1.8

Ha azt mondjuk, hogy nincsen bűn mi bennünk, magunkat csaljuk meg és igazság nincsen mi bennünk.

 

 

Szerző: condiscipulus  2010.08.15. 09:23 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://montanus.blog.hu/api/trackback/id/tr672222720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása